Behandlingar

Hygien, service och kvalitet

Vår salong på Kungsholmen ligger på en tvärgata vid Hornsbergs strand. Här har vi skapat en lugn oas där vi kan ta hand om dig på bästa sätt medan du får tid och ro till återhämtning. Vi som arbetar här är utbildade och certifierade terapeuter som har god erfarenhet inom våra respektive områden.

Hos oss kan du känna dig trygg. Vi följer de riktlinjer och regler som finns gällande icke-kirurgiska skönhetsbehandlingar. Hygien, service och kvalitet är de ledord som vi går efter. Vi är väl medvetna om hur viktigt det är med renlighet på vår arbetsplats och alla våra redskap är rengjorda och steriliserade mellan behandlingarna.


microneedling kungsholmen

Ditt välmående i fokus

Vi vill att de som kommer till vår salong skall känna sig sedda och väl omhändertagna. Hos oss skall du få en stund för dig själv och kunna koppla av medan vi utför någon av våra behandlingar på dig. När du går från oss vill vi att du skall ha hittat ny energi och kraft.

Vardagen kan kännas stressad och pressad. Det är viktigt att sätta undan tid för sig själv så att man orkar med det utmaningar man möter varje dag. Tar man hand om sig själv blir man en bättre arbetskamrat, vän och familjemedlem. Hitta ditt sätt att fylla på batteriet hos oss på Cils by Mona.

Sköna och välgörande behandlingar

Förutom microneedling har vi även flera andra behandlingar. Hos oss kan du får allt ifrån tibetansk facelift till kemisk peeling och keratinbehandling för såväl ögonfransar som bryn. Vi erbjuder även flera typer av massage och manikyr. På vår salong kan du ta del av behandlingar från topp till tå och komma ut som en ny människa full med kraft och styrka.

 

Prislista

Boka in en stund för dig själv på vår salong!