Om oss

Välkommen till oss!

Vi är en grupp individer som är intresserade av skönhet och hälsa. Tllsammans har vit skapat en oas mitt i stan dit människor kommer för att få en lugn stund och ta hand om sig själva. Salongen har funnits i några år men vi som arbetar här har tillsammans mycket längre erfarenhet av arbeta med skönhetsbehandlingar.

På vår salong är vi mycket noga med att följa de råd och riktlinjer som finns kring icke-kirurgiska behandlingsmetoder. De som arbetar här är utbildade och har en aktuell behörighet inom respektive område.

Är du intresserad av hur vi arbetar eller vill ha mer information om våra behandlingar är du välkommen att kontakta oss!

microneedling kungsholmen

Aktuell spetskompetens

Att kontinuerligt vidareutbilda oss och hitta nya tekniker och metoder som hjälper hud, hår och naglar att hålla sig vackra och fräscha är naturligt för oss. Skönhet är inte bara vårt jobb utan också en passion som vi alla delar på Cils by Mona. Vi följer med i de trender som finns kring hud- och hårvård samtidigt som vi tar vara på den erfarenhet som finns hos våra medarbetare. När man hela livet haft ett stort intresse för hälsa och skönhet så kan man snabbt urskilja det som är verkningsfullt från det som är verkningslöst. När man varit hos oss skall man både se och märka skillnad.

En oas på Kungsholmen

På vår salong har vi ledorden service, kvalitet och hygien. Vi vill att alla som kommer hit skall få en chans till återhämtning och avkoppling medan de genomgår någon av våra behandlingar. Hos oss är du i centrum och vi vill att du skall känna ordentligt omhändertagen. Du kan slappna av medan vi tar hand om allting runt omkring dig. När vi är färdiga har du fått tid att ladda batterierna och hitta ny kraft.

Boka in en behandling hos oss och hitta tid att ta hand om dig själv och ditt yttre, fyll i vårt kontaktformulär!

Bli ditt bästa jag!